magazin AvsZ ProMedia NeTwork

Denumirea companiei: AvsZ ProMedia NeTwork
Cod unic de inregistrare: 37115611
Nr. Reg. Comertului: : J40/2300/27.02.2017
Adresa: Strada Decebal, nr 22
Magazin online de produse

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 
din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 15 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, iar in cazuri de produs nefunctional, transportul este suportat de AVSZ PROMEDIA NETWORK S.R.L.

Expediati coletul retur prin curier catre Strada Decebal, nr 22, Brasov.
 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii AVSZ PROMEDIA NETWORK S.R.L. de catre consumator 
asupra deciziei sale de retragere din contract. Societatea AVSZ PROMEDIA NETWORK S.R.L. va putea trece la amanarea rambursarii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care AVSZ PROMEDIA NETWORK S.R.L. nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Oferte AvsZ ProMedia NeTwork Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia Ondisplay

  Android   iPhone