Sejur tratament balnear la Sovata - 7 nopti cu pensiune completa - Hotel Alunis 3*

Oferta inchisa

REDUCERE

5%

PRET

741 .34

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea promotiei -

Hotel Alunis 3*

Cod rezervare : 2228026

 

Sejur tratament 7 nopti Include: pensiune completa meniu fix (optional masa poate fi servita a la carte), consultatie medicala initiala, tratament 5 zile/adult/sejur 7 nopti, acces piscina cu apa dulce, saune, fitness. Tarifele sunt valabile cu bilet de trimitere de la medicul de familie si dovada ca persoana plateste asigurari de sanatate in Romania. Acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice si anume: colpite cronice; metrite si metroanexite cronice, boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin, pelviperitonite cornice, tulburari functionale, sechele postoperatorii. Nu se adreseaza afectiunilor de sterilitate primara si secundara. Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor, boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor, boli ale sistemului nervos periferic.  

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Parcare
Piscina acoperita
Restaurant
TV
WiFi
Camere nefumatori
Lift
Internet
Bar
Sauna
Visa
MasterCard
Maestro
Sala fitness

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Sovata    

Cod rezervare: 2228026

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel Net to Exm

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia Ondisplay

  Android   iPhone